2009\06\13

kergetyúk

 

Kedd:
Délután töltőre a telefon. Órákkal később kétségbeesés, hogy valami gáz van, nem töltött semmit. Bő 10 perc és már észre is vettem, hogy a telefon csatlakozik a töltőhöz, az meg a hosszabbítóhoz, csak a hosszabbító nem csatlakozik sehovase. Későn kerültem ágyba, vittem a telefont is, hogy bekapcsoljam az ébresztést. Nyomkodtam bőszen a gombokat, sehogy nem akarta elfogadni, hogy márpedig én öttizenötkor kelni fogok. Végre sikerült. Akarom letenni, mikor... ó borzalom, mégis tönkrement! Jajjajj, nem mutat semmit az órája, csak nullákat!
Ja, hogy már éjfél van?
 
Szerda:
Amint beléptünk a gyógyszertárba, rájöttem, hogy a recepteket otthagytam. Zárásig volt még fél óra, tehát az következett, hogy most kisnőcit hagytam ott a gyógyszertárban. Rajzolgatott  míg én visszaszaladtam anyukámékhoz a receptekért. Meg persze mindenképpen innia is kellett a gyógyszertári vizes palackból, ehhez pedig mindjárt vagy 4 műanyag poharat kapott ki a sorból. Nem baj, a gyógyszerésznő csak mosolygott, emiatt aztán roppant hálásan rohantam el. Betrappoltam, csodálkoztak, nevettek, én meg velük, és ha már ott voltam úgy döntöttem, annyi időm csak van még, hogy a mérlegre álljak. Ez igen fontos, mert nekünk otthon nincs mérlegünk, mikor odaát vagyunk, akkor meg ritkán jut eszembe mázsálni. Legutóbb 55.2-et mutatott. Azóta eltelt majd egy hét, így hirtelen azonnal meg kellett néznem, hogy mutat-e valami mást. Ráálltam és kétségbeesetten állapítottam meg, hogy a fogyókúra egy kalap szart sem ér, mindenki menjen a fenébe és mi történ itt egyáltalán? 57.3. Ötvenhétegészháromtized. Francba! Irtó mérges lettem és szomorú meg csalódott. Már éppen komolyan kezdtem volna gondolkozni, hogy mit csináltam ennyire rosszul, közben leléptem a mérlegről, megigazítottam a vállamon a táskát és indulni akartam. Hogy is volt ez? A vállamon a táska? Jaaa! Naná, hogy újra a mérlegre álltam. A fogyókúrával minden oké, megtudtam, hogy van egy majdnem 3 kilós táském, és még a gyógyszertárba is időben visszaértem.
 
 
Csütörtök:
Hajnalban a helyijáraton vettem két jegyet. Fizetés közben a buszsofőr bácsi kezéből kiesett az egyik pénzérme. Le a lábához. Én meg (ekkora hülyét) rögtön arra gondoltam, hogy az majd onnan elgurul és hiánya lesz. Nem haboztam, azonnal behajoltam a kis fülkéjébe és felkaptam. Mi tagadás meglepődött, de azért meg is köszönte. Mi tagadás, szerintem, az összes utas meglepődött. A közértben meg az történt, hogy pont hallottam amint az eladó kezéből kiesik az a hosszú izé. Ő meg létrán állt éppen. Én meg arra jártam éppen. Föl is vettem, oda is adtam neki. Mi tagadás meglepődött, de azért megköszönte. A boltból kifelé menet jutott eszembe, hogy azt hiszem azért nézett olyan furcsán rám, mert azt az izét nem leejtette, hanem ledobta, hogy ne legyen neki útban.
Most nagyon igyekszem kevésbé figyelmes lenni.

 

2009\06\09

önsanyar

Meleg van. "Hopp, kivillan egy szép, karcsú boka, mondjuk combig" szezon. Fogyókúra szezon. Igen, nálam is. A tornától egy kilócska lement, de az csak arra volt elég, hogy ne repedjen szét rajtam a szoknyám. Nemrég aztán az etetősen-kedves kolleganőm is elkezdte a panaszait sorolni, miszerint nem fér bele a kedvenc bugyijába, ruhájába, nadrágjába. És bekövetkezett a csoda: egy hónapja közös fogyókúrázásba kezdtünk. Azt a bizonyos kilencvennapos szétválasztós diétát csináljuk. Nem betűre pontosan, de szerintem egész rendesen. Nem mondom, hogy simán megy, mert az első gyümölcsnap délutánjára mindannyian francba kívántuk az almát és a banánt, aztán mikor megfőzöm a fincsi kajákat, odateszem a többiek elé és nekem mást kell ennem, az se egy álom, de azért nem is annyira borzasztó. És ami a legfontosabb, mindenki fogyott rendesen. Végre újra beleférek a nyáriruháimba. Tudtam, hogy ez milyen öröm, csak már elfelejtettem. :)
 

kaja kilók

2009\06\09

szössz

Úgy alakult, hogy É.P.-nek ma dolga volt. Este viszont nekem is el kellett mennem egy órácskára. Komoly arccal azt kértem a gyerekektől, hogy mire visszaérek egyék meg a vacsorát és zuhanyozzanak le. Mikor pontosan egy órával később megérkeztem a házhoz, tök rendibendin viselkedtem. Nem használtam a kulcsom, hanem felcsöngettem. Így nyertek pár percet míg beléptem az ajtón. Hogy legyen idejük vacsizni meg zuhanyozni. :)

gyerek szössz

2009\06\09

séta

Ma este egy rövidke sétát tettem és megint ilyen Érezted már? Amikor egy forró nap estéjén gyalogolsz a városban. Szürkületkor. Ujjatlanban vagy, s még így is meleged van. Fülledt a levegő, de van valami furcsa benne. Kinyújtod a meztelen karodat, és végighúzod a tamariska sövény felett. Az apró pici ujjacskák cirógatnak. A szél feltámad, néha-néha szinte viharos. Lúdbőrzik az egész tested, mégis annyira kellemes a hűvös érintés, és arra gondolsz, hogy csak egy valaki létezik, akinek az ujjai finomabban játszanának a hajaddal. hangulatba kerültem. Már világosan látom, hogy a tamarix az oka. :)

zene is volt

 

 

hangulat

süti beállítások módosítása