2009\08\29

egy -nem teljesen- költői kérdés

Vajon melyik videótól lettem rosszul? (Nem is bírtam végighallgatni)

1

2

 

zene

2009\08\29

PU-239 a filmről

Még mindig zavar, hogy nem tudom hova tűnt. Nincs is kedvem leírni ugyanazt mint tegnap. A film mindenesetre tetszett. Főleg mikor rájöttem, semmi jelentősége annak, hogy a főhős bosszantóan nem veszi, mennyire egyszerű emberek közé került és, hogy mennyire nem bírják érteni. Ő csak a családja jövőjét akarja biztosítani. Meg is teszi. És ennek semmi köze a cucc eladásához. Egyet sajnáltam csak, hogy már a közepénél tudtam mi lesz a PU-239 sorsa. 

film

2009\08\29

PU-239

Fel vagyok dúlva... tegnap este későn írtam egy rövid bejegyzést a címben említett filmről, és csak most látom, hogy nincs sehol.... most mi van akkor? Elveszett? De tényleg megírtam, nem csak álmodtam. Még egy hivatkozást is beletettem. Nem értem.

hátööö

2009\08\24

szössz

El vagyok maradva mint tavaly. Szeretném a nyári élményeimről megírt néhány fogalmazást feltenni ide. Csak annyi a bibi, hogy még egyik sincs megírva. Roppant hamar elrepült az idei nyár, talán jobb lenne, ha inkább a 2009-es őszi-téli élmények megírásával foglalkoznék.

szössz lusta

2009\08\24

Kisleányom

Ahogy mondani szokás, ha nem lenne, ki kéne találni.

Esküvő, hozzák a "tortát". Azért "torta" mert egy rakás csokiba és kókuszba forgatott kockából áll. Meglátja és felkiált: anya! Ez a kedvenc kókuszgolyóm! Hát ilyeneket tud.

 Már rá kell szólni, hogy felejtse el az én cipőimben való grasszálást, mert nagyobb a lába mint az enyém. Az összes nőidolgot megbeszélte velem százezerszer, hogy tudja mit kell tennie, de azért még imádja az esti puszit és betakargatást.

Tegnap odatrappol hozzám aszongya, hogy táráá. Tele a keze barbibabával, mondom akkor most mivan? Aztán látom, hogy a kezei kb. könyékig barnák, meg tele van barna foltokkal a pofija. Angyali mosollyal közli, hogy barnára festette a barbik haját. Remek. Tudom, hogy ennek nem kellett volna viccesen hatnia rám, próbáltam is szigorú lenni, nagyon. Megkérdeztem miért csinálta, és a teljesen logikus válasz szerint azért, mert mind szőke volt. Nem is értem, hogy nem gondoltam erre. Szóval a babák egyelőre barna hajkoronával ékeskednek. Vajon meddig tart a vízfesték a babahajon?

játék gyerek

süti beállítások módosítása