2009\09\13

szössz

Imádom, ha valaki tud semmivel sem törődve, igazán nevetni. Úgy, hogy: leesik a székről, térdét csapkodja, már nem kap levegőt, folyik a könnye is közben, a szeméből csak egy csík látszik, már fáj a hasa de még mindig csak nevet, és nevet.

szössz szeretem

2009\09\08

utas lista

Mostanában többször jártunk be autóval. Ilyenkor más utat használunk, mint motorozáskor. Még néhány hét és a motor téli pihenőbe vonul. Már ma is fura volt, hogy nem látom a szokott dolgokat. Azokra gondolok, amiket minden nap megnézek. Az út menti virágoskert -ahol már elnyíltak az idei virágok-, a ház ami igazán szép lenne felújítva. Utánuk jön a mentőállomás. Szeretem nézni, hogy kávéznak és beszélgetnek az épület előtt. Néha számolom hányan vannak. Minél többen, annál kellemesebb látni őket.Még ez jár a fejemben, mikor -ha szerencsém van- a déli pályudvarnál érezni, hogy a ligetből erdőillat féle száll. Következik a Moszkva tér melletti emelkedő, itt nyáron rendszerint fellocsolták az aszfaltot. Végül feltétlen látnom kell, ahogy megcsillan a napocska a Dunán, a Margit híd előtt. Ez az út fénypontja, vidámmá tesz, ha láthatom. Nos, ezektől lassacskán el kell búcsúznom néhány hónapra. Autóval teljesen más az út. Olyankor beszélgetés van, rádiózni kell és zenét hallgatni, sminkelni meg telefonon beszélni a gyerekekkel. CD-t kell keresni/váltani, nem lehet aprókat sikkantani ha hupli van az úton, viszont engedélyezett az alvás. Az is jó lesz.

 

motor utazás autó

2009\09\08

szössz

Lelkifurdalásom van. Tegnap, fizetés közben vettem észre, hogy a leányka nagy dobozban adta a karfiolt. Szerintem úgy kértem, hogy kis adag, köret nélkül, de nem esküdnék rá. Úgy tűnik, hogy nagyot kaptam és biztos, hogy kicsit fizettem. Ezt a hülyeséget! Bár inkább lenne lelkifurdalásom azért, mert fogalmam sincs róla, hogy jutottam haza egy buli után... ilyen például még sosem történt velem és most úgy érzem már lecsúsztam róla.

szössz apró titkok

süti beállítások módosítása