2009\04\29

útközben

Néha utazás alatt lehet fura dolgokat látni. Az autópályán pl. különös szállítmányokat. Ma egy kistraktort láttam utánfutón, tegnapelőtt pótkocsis teherautót ami két nagy trafóházat vitt. Korábban volt egy hatalmas vöröses szépen csiszolt gránitlap, és végül -ami legjobban tetszett- egy toronytető kúpos faváza. Egyébként éppen ma reggel láttam a legszebb színű autót életemben, egy hihetetlen meggypiros fordfieszta személyében. Elképesztő élénkségű, mégsem rikító meggypiros volt, egyszerűen csodálatos!

Imádom a motorozást! :)

úton

2009\04\27

virágom

Jaaaajj nagyon fáratt vagyokén. A múlt hét szép volt és eseménydús! Úgy kezdődött, hogy a vírusok miatt megfagyott szegény gépem, és összesen 6 órába került, hogy végigmenjen rajta a vírusirtó. Hétfőn még döcögött, kedden beállt, szerda délutánra sikerült rendberakni. Viszont újra van hangom, végre megkapom a leveleket, sőt, ha küldök, az is megérkezik egy napon belül. Juhéj! Mivel kedden semmit nem tudtam csinálni, egy órával korábban leléptem és hazabuszoztam. A buszon lovagom is akadt, de aztán ezt hamar kihevertem. Estére várt az én kedvenc fodrászbarátném. Ritkán járok hozzá, hát ilyenkor engem fodrászol utoljára, aztán elmegyünk valahova egy levesre vagy desszertre. Későn végeztünk, mondtam neki, hogy készülődjön, én addig összesöprök. Furi volt mikor kijött és megállt mellettem, de nem sejtettem, hogy így meglep. Előhúzott a háta mögül egy gyönyörű csokrot, hogy ezt a névnapomra. A névnapom hetek múlva lesz majd valamikor. Nagyon megölelgettem, és egy kicsit nem láttam jól. Még egy ilyen nőszemélyt! Szeretem na! Nem először csinálja ezt, de minden alkalommal kiborít (persze jó értelemben) vele. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugye milyen szép?

És persze kedvenc fodrászom mindenhol ügyfelekbe botlik, ennek is köszönhettük azt a remek kávét amit ittunk, és bár nem kaptunk karfiolt, ez kizárólag azért volt, mert egyáltalán nem találtak a konyhán. Különben csináltak volna nekünk, úgy is, hogy az étlapon nem szerepelt. :) Nagyon vidám estét töltöttünk együtt, ettem egy remek vadragu levest és egy részeges kehely nevű izét, ami somlói volt kévélikőrrel és fagyival. Már másnap kerültem ágyba, hát innen indult a mostani fáradtság.

barátok meglepetés szeretem

süti beállítások módosítása