2012\06\24

Kb. csütörtök óta éreztük a büdösséget a lépcsőházban. Ahogy beléptünk, máris megcsapott, a liftben is pont ugyanúgy terjengett ahogy a legfelső emeleten. Ma fél11-kor, amikor indultunk reggelit venni, már semmit nem lehetett belőle érezni. Aztán fél1 körül becsöngetett hozzánk egy rendőr, és megkérdezte, hogy ismertük-e a pár emelettel alattunk lakó férfit. 

Brrrr....

 

 

 

 

 

És tényleg durva. És tényleg komolyan mondtam, hogy szerelmeskedjünk/nevessünk/öleljünk/beszélgessünk/együnk-igyunk, mert ki tudja mi lesz holnap...

meglepetés hátööö

2012\06\22

vajon melyik hamvába holt ötletem ihletett meg az éjszaka?

Az éjjel álmomban valamit sütni akartam. Benyúltam a szekrénybe és elővettem a tojást (bár a hűtőben jobb szeretem tartani, helyhiány miatt most valóban a szekrényben van). Arra gondoltam, hogy a nagy hőség biztosan nem tett jót neki, és milyen kár, hogy nem fért be a hűtőbe.  Közben felütöttem az elsőt. Egy félig kifejlett, ragacsos trutyival körbevett kiscsirkét találtam benne. Nagyon nem volt szép. 

álom meglepetés hátööö

2012\06\20

azt mondta az öregSzem

Asszem kicsit öregszem. Esténként gyógyteát készítek, és megiszom. Najó, a kamillateától még mindig hánynék, ha egy korty - valami katasztrófa következtében - lecsúszna belőle a torkomon, de már egy csomó mást legyűrök. Sőt. Ma kicsit meg is ijedtem, mert ízlett a mézes borsmenta. 

hm...

süti beállítások módosítása