2012\10\17

ééééés

93628szor se jutottam be a naplóba, hogy megnézzem a gyerök jegyeit. Elegem van. 

áááá...

2012\10\13

le lettem...

...rajzolva. 

A kisnőci nem hozta el a portrét amit házifeladatul rajzolt, így sürgősen új modell után kellett néznie.

Gyorsan haladt, közben fürkészőn nézett rám újra és újra. Persze akármilyen ügyes volt, én még annál is gyorsabban fáradtam. Sose gondoltam volna, hogy ilyen nehéz modellt ülni. Már majdnem a végére ért, mikor az egyik ilyen felnézést követően viszonylag elégedett hangon azt mondta nekem: na, mégiscsak ember vagy. Nem tudom mire gondolhatott, viszont a kép tisztára olyan, mintha egy Rejtő-képregény szereplője lennék valamelyik régi Fülesből. Nagyon tetszik! 

 

P1310668.JPG 

 

gyerek ylla

2012\10\04

zokni saga*

Már várom, hogy mi is megkapjuk. Ma egy harmadik emeleti lakó postaládájából kandikált ki. Vajon mit jelenthet, ha zoknit kap valaki? Még mindig nem tudom, hogy ez olyasmi mint a "Tiszta udvar, rendes ház" táblák, vagy mint a levágott lófej az ágyadban? Esetleg meghívó valami titkos társaságba? Na és mivel lehet a zoknit kiérdemelni? 

 

 

*: így van, ezt nem lehetett kihagyni 

hátööö

2012\10\02

festett. naés?

Tegnap egy postásbácsi állt mögöttem a kisboltban. Egy darabig csak nézegetett, de aztán nem állhatta szó nélkül, megkérdezte, hogy festett-e a hajam. Pár perccel később tovább forszírozta a dolgot. Vajon hetente kell festeni? Végül mikor kifelé mentem fejét csóválva kimondta a véleményét, miszerint fogalma sincs miért kell festeni, miért nem jó a természetes. Háttöö... Nem látom a problémát. Annyira azért mégsem lehet természetellenes a fejem, ha meg kellett kérdeznie. 

közjáték ylla

süti beállítások módosítása