2012\01\15

csak...

 ...még egy fejezetet, aztán leteszem. Csak még a következő oldalt, mert kíváncsi vagyok. Csak addig míg megtudom, hogy kivel mi lesz. Na itt már abba nem hagyom...

Ebből lesz a hajnal kettőig olvasás és minden egyéb elfelejtése. Dehát mit lehet tenni, ha az embert beszippantja egy másik világ?  Kb. 528ezren írtak már a Jég és Tűz Dala ciklusról, ezért csak annyit, hogy én élveztem - és totálisan beleéltem magam - az első mondatától az (átmenetileg) utolsóig. 

 

(Igen, hagytam szünetet a harmadik könyv után (a zünnepek között), de aztán muszáj volt elővennem újra. Nekem tetszett a negyedik is. Az, a vihar előtti csend. Alig várom, hogy meglegyen az ötödik!) 

könyv

2012\01\14

másodszor

 

  Aaaaaaannyira nincs kedvem a rendrakáshoz, hogy

semennyire. Holnap reggel (reggel!) megint jönnek lakásnézőbe.

Még alig kezdődött el, de már most nemszeretem. Pedig

szerethetném, mert csodálatos rend van a lakásban mindenhol.

Csak... Ez titok, de elmondom: mióta rend van még a konyhában

is, irtó unalmasnak érzem magam. 

Délután 2 férfiemberrel jöttem felfele a liftben. Mindegyik kétszer akkora mint én. Egyik az alsó szomszédunk. Nemtom mit ittak, de a szag betöltötte a liftet. Nekem meg muszáj volt vigyorognom menetközben, de nem emiatt, hanem mert beugrott, hogy neki mi vagyunk az áztatós népség. Ja, nem is meséltem... A két ünnep között újra sikerült. Az egész a hülye zuhanyrózsa miatt volt. Hát ki gondolta, hogy megfordul menetközben és kiprickel a kádból? És ki gondolta, hogy víz kifolyik az ajtó meg a küszöb között? És ki gondolta továbbá, hogy az előszoba hülye szőnyege nem szívja be a kifolyó vizet, hanem csak eltereli a bejárati ajtó elé? És főleg ki gondolta, hogy a bejárati ajtónál ereszt a panel? Szóval üldögelek szép csendesen, várok, hogy tele legyen a kád... Egyszercsak, mintha kopogtatnának. Este 10 óra. Ki a fene lehet? Kitrappolok, közben arra gondolok, hogy elzárom a vizet is. Kinyitom a fürdőszoba ajtaját, és akkor egyszercsak (jujj) ott állok talpig vizesen. A kádban kb. 3 liter víz, a rózsából gyönyörű szökökút árad ki a fürdőszoba padlójára. Csodálatos higgadtsággal cselekedtem, vagyis elzártam és szaladtam ajtót nyitni. A következő meglepetés akkor ért, mikor rájöttem, hogy ezt kb. bokáig érő vízben állva teszem. A szomszéd meg csak annyit bírt mondani, hogy: akkor tőletek ázunk... 


vizes

2012\01\12

hiú

 Délután még mitnemadtam volna egy karcsú derék - kerek fenék kombóért. Estére mitnemadtam volna egy karcsú derékért, feltéve hogy minden egyéb ugyanolyan marad rajtam. 

De ez mind semmi! Mostanra már olyan hiú vagyok, hogy azt várnám, hogy így, bármi változás nélkül odalegyenek értem. Meg vissza.  

apró titkok ylla női izék

süti beállítások módosítása