2012\01\06

szössz

 Vadásztam. (Eszembe jutott erről egy másik vadászat, de az egy másik bejegyzés lesz.) Körbejártam puhán, csendesen. Erősen figyeltem, hátha rábukkanok egyre. Talán ott lesz a boa alatt. Talán az aranycsillag mögött. Talán a nagy piros gömb takarja el. Eh... A gyerekek már levadászták az összeset. Majd a következő karácsonyfáról... Juteszembe! A konyhában van még egy doboz tele szaloncukorral, talán azt elfelejtették. 

Háhááá! Van 1 darab szaloncukrom! Az utolsó az enyém! :)

szössz meglepetés

2012\01\05

hétszázkettedik, jubileumi bejegyzés

Jaja, csak ezt még valamikor nyár dereka táján terveztem megírni. Jobb későn...  És még jobb lenne soha. Időnként eszembe jut, hogy vajon kit érdekel ez az egész? (Hát engem.) Legyen akkor ez egy gyors felsorolás. Voltak tehát tavaly jubileumok. Igen, olyanok amik nekem számítanak egy picit.

Öt éve kezdtem blogot írni. Az első bejegyzést június végén írtam, egy iszonyatos vihar után. Az egy másféle napló volt. Keserű és panaszkodós, de az is az enyém volt. Sajnos véletlenül, hirtelen felindulásból töröltem egyszer az összes elmentett bejegyzést.

Aztán 3 éve is elkezdődött valami. Ez már egy teljesen új történet. Ezt jobban szeretem, mint az előzőt. (Év végén eszembe jutott ugyan, hogy blogelhagyó lettem, de talán még nem biztos)

Aztán volt még sok egyéb családi és baráti évforduló, meg én is pont kerek évet töltöttem be, de ez mind csak olyan szokásosféle.

Sokkal érdekesebb, hogy tavaly megsütöttem a 10ezredik palacsintát. Talán ennek kellett volna a legnagyobb feneket keríteni, de csak szép csendesen álldogáltam a tűzhely előtt, pakoltam a palacsintatésztát a 3 sütőbe, feldobálva megforgattam, tányérra csúsztattam és aztán valamelyik gyerek, vagy É.P., vagy talán kedvenc fodrászom szépen megette. Pedig az volt a jubileumi tízezredik. Pedig. Vörös szalag kellett volna rá, ünnepélyes felvágás, mindenkinek egy falat belőle, zene, tánc, ilyenek. A húszezrediknél nem fogom elfelejteni. Ígérem.

blog palacsinta

2012\01\02

ingatlanos szössz

 Mikor a második jött a lakást fényképezni, nem voltam itthon. Mondom É.P.-nek előző este, hogy mindenhol rendet hagytam, csak az ágyakat kell megigazítani meg reggeli után az edényeket a mosogatógépbe rakni... ja, és a széken szárad egy bugyi, azt lécci feltétlen gyűrd be a fiókomba.

Igen. A képen ott a bugyi. 

Egy szerencse, hogy nem lehet tudni mi az. :)

szössz apró titkok

süti beállítások módosítása