2010\12\23

dehát enni csak kell

Egyébként folytatom a gasztronómiai ámokfutást. Sütöttem amerikai palacsintát. Igen, olyat amit igazából ugyanúgy össze kell keverni, s aztán ugyanúgy kisütni, mint a másikat, csak mégsem. Ízlett mindenkinek, még úgy meztelenen is. Eredetileg azt terveztem, hogy majd szerzek hozzá juharszirupot, meg mindent ami kell, de nem bírtam kivárni. Két hete a többiek mind felfalták az összes palacsintát reggelire, és akkor sütöttem egy fél adagot próbaképp. Meg azóta egy rendes adagot is, igény volt rá. Jó sütni, mert pont olyan, mint amilyennek a képeken, meg a filmeken láthatjuk, és egyáltalán nem nehezebb elkészíteni.

 

Természetesen a muffingyártást sem felejtettem el, íme legújabb kreálmányom:

 

A szenesmuffin. Bármely fajta muff-ból elkészíthető, nem kell hozzá más, mint sok-sok-sok türelem. Ha már elfogyott, akkor kinyithatjuk a sütőajtót, s a füst eloszlása után végre hozzájuthatunk, kedvenc szenesmuffinunkhoz.

Jó étvágyat hozzá! :)

 

palacsinta

2010\12\23

ötletlopó

Igen, ma kaptam egy ötletet, de aztán valami egész más jött ki belőle. Talán jó lesz, ha sikerül úgy kinyitnom a mélyhűtő ajtaját, hogy másodszor ne essen ki a tálka. Amíg fagyasztottam, megcsináltam a csokilikőrt is, és nagyon ügyesen kimostam mindent. Igaz, hogy majdnem fél12 volt, mire szerencsétlen masa készen lett, de most minden tiszta és kiteregettem azon nyomban. Muszáj volt, mert az elsőszámú babonának megfelelően, holnaputánra semmiképp nem maradhat száradó ruha.

 

kaja karácsony

2010\12\22

hát ez édes - avagy boldogkarácsony fitness módra

Kellemes karácsonyi ünnepeket

és sikerekben gazdag újévet

kívánunk minden kedves

vendégünknek.!

  

 

 

Ha vége van az ünnepi eszem-iszomnak, és elhatároztad, hogy az új évben változtatsz

az életmódodon mi segítünk ebben...

 

A program nem egyszerű, a fogyókúra sokkal több annál. Szakszerűen összeállított (betartható) étrend, különfél edzések,

edzésmódszerek edzői irányítással, alakformáló testkezelések állandó motiváció, lelki támogatás és kontroll. Ez sikerünk titka.

Ha elszántad magad várjuk a Te jelentkezésedet is.

 

 

süti beállítások módosítása