2010\10\25

szössz

Kitöltöttem ezt

Bár az eredmény szerintem csak pillanatnyi formát mutat, ha máskor csinálom, lehetett volna jóval rosszabb, vagy picit még ennél is jobb.

szössz

2010\10\25

hát...

Akartam írni egy bejegyzést. Jó hosszú címet is adtam neki, mert komoly bánataim voltak. Három is. Egyiket már elfelejtettem, másik már nem idegesít, a harmadikat meg éppen igyekszem megoldani. Mert az úgy volt, hogy kiakadtam. Több mint két hete kezdtem el az előzőt írni és azóta sem bírom befejezni. Alig volt időm, azt is elfoglalta az osztálytalálkozó szervezése. Vagyis inkább az emiatti levelezés. És ebből jött a másik bánatom. Megszervezzük/zem pont akkorra, mert ő akkor jön haza, erre bejelenti, hogy ha nem baj, hozná két barátnőjét, akik jönnek vele haza. Levele végén finoman utal rá, hogy nélkülük valószínűleg nem jön. Szerintem pedig két (kettő) felnőtt embert egész nyugodtan el lehet passzolni pár órára, még akkor is, ha külföldiek. Senki nem hoz magával házastársat, barátot, barátnőt, havert, ismerőst, szomszédot. Nem akkora hatalmas baj, csak amolyan átmeneti bánat volt, már nem zavar.

hátööö

2010\10\08

részlet

Ma láttam egy fiatalembert. Vékony, magas, fekete cuccban. Haja hátul összefogva. Arca is hosszúkás, amit az állgödre alatt kezdődő szakáll csak kiemelt. (Itt kell megjegyeznem, hogy pont ma reggel láttam a metrón viszonylag közelről egy szakállt, hosszú szakállt, fura szakállt. Kinézetre nem a szokásos sprőd, szakállszerű szakáll, hanem inkább mintha erős szálú haj nőtt volna viselője állára. Olyan 6-8 centi hosszú lehetett és selymesen csillogott. Fura. Átfutott rajtam, hogy vajon milyen lehet tapintásra, és, hogy mit szólna, ha megkérdezném, hogy megfoghatom-e? Aztán inkább nem csináltam hülyét magamból.) Kecskeszakáll. Az volt neki. Szóval állt a buszon és kapaszkodott.

2010\10\06

nosztalgia (ennek a szónak molyirtó szaga van)

Kerek hónap múlva osztálytalálkozó. Ma egész délután ez a szám ment a fejemben. Naná, hogy belegondoltam... húsz év. Sok. De tényleg nagyon sok. Számlálhatatlan dolog van a fejemben róla, akad pár tucat képem is, és néhány kedvenc ruhám a szekrényben. De ami megvolt húsz éve is, ami azóta is folyamatosan velem van és használom, az csak egy maradt. É.P.

zene hangulat

2010\10\02

gondolom

Van aki azért megy el az osztálytalálkozóra, hogy végre más legyen, mint amilyen akkor volt.

Van aki azért megy el az osztálytalálkozóra, hogy végre megint olyan legyen, mint amilyen akkor volt.

Van aki azt gondolja, hogy már rég nem ismeri azokat akik valamikor az osztálytársai voltak, hát minek jópofizzon, és inkább nem megy el.

 

hm...

süti beállítások módosítása