2010\10\02

gondolom

Van aki azért megy el az osztálytalálkozóra, hogy végre más legyen, mint amilyen akkor volt.

Van aki azért megy el az osztálytalálkozóra, hogy végre megint olyan legyen, mint amilyen akkor volt.

Van aki azt gondolja, hogy már rég nem ismeri azokat akik valamikor az osztálytársai voltak, hát minek jópofizzon, és inkább nem megy el.

 

hm...

2010\09\30

fekszem az ágyban

De igyekszem hasznosan tölteni az időt. (Fenéket, azon igyekszem, hogy ágyban tartsam magam. Nem gondoltam volna, hogy probléma lesz dögledezni álló nap.) Ma új információk birtokosa lettem. Az okos, szép, intelligens nők szerint, Kylie Minogue összeszottyadt az utóbbi pár évben. Salma Hayek egy seggdugasz, a nagy mell bár szexis, kövérít. Itt aztán nem bírtam tovább, felkeltem zuhanyozni jó forró vízben, sokáig. Utána pedig elővettem a mérleget. Arra jöttem rá, hogy mivel kicsi a talpam, pontosan középre kell állnom. Ha kicsit hátrébb vagyok akkor fél kilóval több, ha kicsit előrébb, akkor fél kilóval kevesebb vagyok. Hát nem elképesztő?

 

hátööö

2010\09\29

az élet apró örömei

A doktor még nem tudja pontosan, mi a bajom, valószínűleg egy kis vírust kaptam be a hétvégén. Egyelőre ágynyugalom, sokfolyadék, algopyrin, cévitamin. De! Ha esetleg csípne vizeléskor, vagy netán közbejönne egy vesegörcs, azonnal menjek vissza hozzá, vagy a kórházba. És figyeljem, nem véres-e a vizeletem. Még nem kristályosodott ki bennem, ezt pontosan, hogy fogom megoldani... ti. akkora profi vagyok, hogy úgy néz ki, minden szart letudok egy hét alatt erre a hónapra.

picsába Ugye milyen praktikus?

 

Csuda-jól vagyok!

Hű, de jól érzem magam!

 

 

 

 

 

beteg ylla morog

süti beállítások módosítása