2008\06\27

szössz sőt, szöszök

Rá kellett jönnöm, hogy nem bírom a gyümölcssalátát. Munkatársnőim kínáltak meg egy jókora adaggal. Alma, banán, ananász, meggy, málna. Ez biztos volt benne. De sokkal jobban szeretem ezeket a gyümölcs ízeket külön-külön érezni.

Nem az igazi ez a nap, pedig ma kezdődik a NYÁR! A pörgés. Leánybúcsú, aztán majd esküvő, BalatonSound, Schiller koncert (remélhetőleg ezzel nem járunk úgy mint a varsóival), a  Grossglockner, aztán nyaralás a gyerkőcökkel. És addigra már augusztus közepe lesz. A maradék épp elég az iskolai előkészületekre. Persze nem mintha baj lenne. Inkább örülök annak, ami előttem áll. :)

szössz

2008\06\27

vihar a biliben

A délutáni affért követően jöttek mentek a telefonok. Én már csak a jelenlegi végkifejletről értesültem. Ez pedig szerintem a lehető legrosszabb. Álbéke. Állítólag senki nem azt mondta amit, és különben is. Mindenki rendesen fog viselkedni, de a másik felet ne engedjék a közelébe, mert nem áll jót magáért. És majd az egyik tábor korábban hazamegy.

Nagyszerű estének nézünk elébe! :)

Nincs is túl sok kedvem ezek után már nekem se... főleg, hogy az éjjel is alig aludtam valamit. Megint hatalmas vihar volt. Éjfél után feküdtem le, és még nem volt kettő óra, mikor felébredtem az éktelen csattogásra. Szép nagy táskák vannak a szemem alatt. Na nem baj, azért csak lesz majd valahogy! Csak sikerül meginni valamit! :)

barátok női izék

2008\06\27

bosszantó!

Ó atyám.... nők! 

Ez annyira... eh, nem is tudok mit mondani. Íme: szervezünk bulit. Több nő. Egy nőnek. Az egyik aki az ajándékot intézi többet költött. Aki az egészet összefogja, azt mondta, nem olyan nagy gond, majd a dekorációból lecsípünk. (Meg lehet azt oldani, elég ha mindeki körülnéz otthon.) Ezt közli a dekorfelelőssel is. A dekorfelelős azt mondja a fotósnak, hogy ne is menjen díszíteni, mert nem lesz díszítés mert az ajándék ennyi-annyiba került. Ajándékos értesül erről a fotóstól, és majdnem sírva hívja azt, aki az egészet összefogja, hogy akkor őt nem érdekli, gondoskodjon ajándékról mert az általa intézettet majd odaadja ő egyedül.

Ááááááá! Ez annyira gáz. És akkor egy ilyen hülyeség miatt elszúrják annak az estéjét, aki miatt az egészet csinálják és akit szeretnek. Olyan bosszantó!

 Epilog: és most én igyekszem meggyőzni Kedvenc Barátnémat, aki az egészet összefogja, hogy igyekezzen ne a lelkére venni, mert ő itt aztán semmiről nem tehet. És a dekorost is, hogy jöjjön el... és megoldódik és minden oké lesz, csak meg kell beszélni mindent. (hálistennek a többieket nem ismerem :) )

 

hm... női izék

süti beállítások módosítása