2011\04\27

de én tényleg hallom a hangokat

 Valamelyik fölöttünk lévő lakásban szinte minden este szexelnek. Mondjuk engem nem zavar, a szobákban nem hallani, csak a fürdőszobában, konyhában meg a vécén ülve. Szóval tényleg nem zavar, de a ma esti menet közben elrágódtam néhány gondolaton. Először azon, hogy érdekes a szokásos esti konyhai dolgaimat úgy végezni, hogy közben hallom őket. S vajon hányan hallgatják még ugyanezt rajtam kívül, és milyen jó, hogy fogalmam sincs kik azok. Mióta járhatnak együtt? Mert a hangokból úgy gondolom, biztosan nem régi/gyerekes páros. Érdekes, az is, hogy a férfi hangjáról inkább az ugrik be, milyen jó, hogy sosem fogtam ki ilyen igazán hangos férfit. Ezek a kiabálásszerű, öblös aaaa-k nekem inkább úgy hangzanak, mintha direkt a többi lakónak szólnának, hogy: esztfigyu mekkkora party van nálunk! :) 

Tudom, tudom, én meg biztosan csak irigy vagyok. :)

apró titkok hátööö

2011\04\26

élő

 

 Most pedig élő közvetítés kezdődik. Rendkívül bonyolult táskacserét készülök végrehajtani. Átpakolok a szürke táskámba. A tervezet szerint egyidejűleg szanálni is fogok. Már megtettem az előkészületeket. A táskák itt hevernek mellettem, én pedig a feladathoz megfelelő ruházatot öltöttem. Néhány perc meditálás a ráhangolódás végett és indítom a programot.

 

22:36 - korábbi táskám tartalmát a kanapéra helyezem. Mindent. Az utolsó apró biztostűig.

22:45 - a feladatot nem tudtam maradéktalanul végrehajtani. Bár háromszor is ellenőriztem, nem találtam folytonossági hiányt a varrások mentén. ennek ellenére, jól kivehetően (azaz inkább kivehetetlenül) a bélés alatt lapul egy ceruza, egy fájdalomcsillapító tabletta és egy cseresznyemag. Ott is maradnak. 

22:48 - kontyba tettem a hajam

22:50 - megkezdem a kanapén elhelyezett halom szétválogatását

23:12 - ami nem kerül vissza: 5 db csekkszelvény, 3 db postai feladóvevény, 1 db fizetéspapír, 3 db értesítő a munkahelyi változásokról, 2 db adóigazolás, 2 db levél, és a szemét (Advil Ultra Forte ismertető, márciusi mekis kuponok, 2 db buszjegy, számlák, blokkok, postai sorszám, kötöltött rejtvénylapok, AnthonBerg szilvás csokipapír, meg a nagyon fontos nyereményről értesítő levelem)

23:19 - jé! Megvan a karácsonyra kapott kis kerámiaharang... hogy én ezt mit össze kerestem!

23:22 - a többit elhelyezem az aktuális táskán belül, aztán jójszakát. 

 

hosszú és fáradtságos nap után jólesik majd a pihenés

táska ylla

2011\04\20

naple

 Már előkészítettem egy albumot az ablakból készített  naplementés képeimnek, csak mindig eltérítenek a halaszthatatlan tennivalók a feltöltéstől.  Pedigpedig több mint 200 kép van. Legalábbis É.P. szerint. Ő meg csak tudja, mert épp most végzett a kiválogatásukkal. Tudom, másnak uncsi, de valahogy nekem minden nap tetszik. Elég gyakran előfordul, hogy úgy érzem, muszáj megörökíteni. Majd kiválogatom egyszer. De nem ma.


Tegye fel a kezét akinek már fájt annyira a feje, hogy a falba verte inkább. 

 

Ha sikerül, É.P. összerakja a naplementés képeket egy kis klipfélébe. Most 135 darab van. Kíváncsi vagyok...

mindenféléről

2011\04\13

Miért?

 Talán mert túl nagyok az igényeim. Feketét akarok. Olyat szeretnék, aminek az eleje nem lukas, az orra se nem zsemle-, se nem rakétaorr (hiszem, hogy létezik a kettő közötti). Olyat amibe nem lépcsőről kell belelépni, ennek ellenére csinosan formáz, nem vénkisasszonyos és kapható hamincötösben. De nincs. Az egyetlen ami jó volt rám az fehér és 12 centi magas. De nem adom fel. Egyszer lesz még fekete körömcipőm

cipő

süti beállítások módosítása