2011\01\31

kis képes

Ezeket már régóta meg akarom mutatni:

1, macsek a trafóház kerítésén

  

2, autómosó működés közben a kocsiból

 

képek macska

2011\01\29

földrengés

Itt is lehetett érezni. Először csak valami morgásnak tűnt. Csak vibrálás volt, mintha körben az összes lakásban egyszerre fúrnának. Utána lehetett érezni, hogy az épület mozog, aztán már zörgött a vitrin is, a virágok levelei meg lobogtak. És igen, itt is volt morajlás. Hm... elég sok dolog jutott eszembe erről, amit aztán el is felejtettem rögtön, mert jött a kisleányom, akit meg kellett nyugtatni. Szegénykét nem sokkal korábban ijesztette félholtra a gyerök játszásiból, az is eléggé felzaklatta, és aztán egyszercsak azt érezte, hogy valaki mozgatja alatta a széket.

meglepetés

2011\01\26

miért ne lehetne másképp?

Vajon miért biztosak benne a testápolásra és fiatalságuk megőrzésére nagy gondot fordító nők, hogy akinek tetoválása van (pláne nagyobb felületen) az 50-60 évesen elszörnyedve néz a tükörbe, és majd garbót hord meg nadrágot állandóan. Ez így önmagában szerintem hülyeség. Nem ettől lesz valaki csúnya. Attól már inkább, ha igénytelenné válik. De miért ne figyelhetne oda a testére? Miért ne vigyázhatna rá úgy, mint bárki más, vagy éppen mint valami fiatalságfanatikus aki mindenfélét kipróbál? Az 50-60 éves nők (zömmel) amúgy sem azért hordanak több ruhát, mert olyan csúnyák. A másik, hogy aki tetoválást csináltat, az jó esetben szereti amit visel. Évek alatt a részévé válik. Miért ne szeretné x évvel később is? Hogy valaki meg az évek múlásával nem bírja elviselni amit a tükörben lát, annak meg aztán úgy érzem végképp semmi köze a tetoválásokhoz. Sőt.

 

 

tetoválás

2011\01\18

Nem vagyok jól. Pedig annyira akartam. Dehát ezt már tegnap megmondta a dokibácsi. Aszonta kezdődő légcsőhurut, és igaza lett. Akkor még csak kezdődött, de azóta igazán kitett magáért. Mára belázasodtam, szóval most már elmondhatom, hogy van egy valódi, kiteljesedett légcsőhurutom. És még csak kérnem sem kellett. Kaptam, csak úgy. Remek.

beteg nyafog

2011\01\17

nyamvadt

Hozzávetőleg 32 érintetlen, és 70-80 használt zsebkendő hever körülöttem szanaszét. Lassacskán fel kellene tápászkodni és valami rendet csinálni, de nem érzem, hogy erejem teljében volnék. A szemeim könnyeznek, az ormánykám gyönyörű vörös. Igaz, így szépen harmonizál a torkommal, amit igyekszem rendszeres köhögéssel erősíteni.

Pedig az utóbbi hetekben aaaannyira egészségesen csináltam mindent.. Nade nem baj, mert holnapra kicsattanok az egészségtől és csak kacagok az egészen. Így döntöttem. Aztán a többi meg majd kiderül.

beteg

süti beállítások módosítása