nyaralás

Egy hét nyugi, vidámság, evés-ivás. :)

Hétvégén ottalvós bulival indítottunk. Volt nagycsalád, borsóleves csipetkével és lángos, ebéd utáni alvás a sátorban 45 fokos hőségben, aztán rákfőzés, esti sütögetés helyett vihar, sátorozás a konyhában, fényképnézegetés borozással, csiga a  vasárnapi ebéd előtt, aztán persze vasárnapi ebéd, fínom kávék, két jóravaló kutya, két rosszcsont  örökmozgó gyerekecske, egyszóval: buli! :)

Tegnap (a gyerök kívánságára) megnéztük a keszthelyi modellvasút múzeumot. Mondta, hogy tetszeni fog, de magam sem gondoltam, hogy ennyire! Persze érdekes látni, ahogy a kis vonatok húzzák a vagonokat. Itt gyönyörűek, tiszták és sokfélék. Mégis, talán ennél is érdekesebb a környezet kidolgozása. Az aprócska házak, figurák. Teljesen belefeledkeztem. Végül már a gyerekek húzkodtak, hogy menjünk. :)

Ha már arra jártunk, beugrottunk Zalaegerszegre ebédelni. Finom és bőséges ebéd után fojtásnak fagyi és kávé következett végülis nyaralunk vagy miaszösz!  Aztán: irány a csúszdapark! Estig csúszkáltunk. Boldog vagyok, mert a legutóbbi alkalommal (bár az már évekkel ezelőtti) kisleányom egyetlen csúszdát sem mert kipróbálni. Most bezzeg! :) Futott fölfele, hogy mielőbb újra sorra kerüljön. A nagykisfiam meg... az összes csúszdán lejött, többször is. (Igen, tényleg büszke vagyok rá! :)  )

Azt hiszem ilyennek kell lennie egy nyaralós hétfőnek. :)

Ma bowling és mozi lesz a program, holnap pedig Hajdúszoboszlóra távozunk.