2008\11\08

kapucsengő

Gyerök jön haza kulcs nélkül. Felcsenget. É.P. veszi fel.

É.P. - Ki az?

GY. - Dödöle bácsi vagyok a postás. Levelet hoztam a ti Fjodor Fjodoricsotoknak


... :D

gyerek vidám

2008\11\08

film, film, film

Ja iggeen! Akartam még mondani, hogy a héten valmelyik este láttam A matador-t. Nem, nem Almodovar filmjét. Ezt Richard Shepard rendezte három éve. Részemről örültem a magyar szinkronos változatnak, ugyanis Pierce Brosnan hangjától hideg futkos a hátamon, de nem a gyönyörűségtől. Gregg Kinnear volt a másik fő-főszereplő. Ezek ketten két véglet és mégis értik egymást. Mert mindegyikben benne lakozik valahol mélyen a másik természete. Férfiak. Szép. Érdekes film... úgy hagy nyomot, hogy nem is érzed. Csak utána. Nem is érdekel és mégis leköt. (Engem legalábbis.) Vannak ilyen filmek. Olyan, mint a kullancs. Mikor megcsíp nem is érzed, és csak utána jössz rá a turpisságra. A színészek jól játszottak és szeretem a jó szinészkedést. Szerintem ez egyébként nem is igazán vígjáték, bár tartalmaz poénokat, amiken vigyorogtam rendesen. Tetszett! Sokkal de sokkal jobban, mint a

Szekszésnyújjork, aminek alig vártam a végét. Idegesített. Nem beszélve róla, hogy SJP olllyan vékony, hogy rossz ránézni.

Végére hagytam a kedvencemet. Nem mondok róla semmit, mert rajongó vagyok. :) Indiana Jones kalandjai szívemhez nőttek elsőtől az utolsóig. Imádom magam beleélni a mesékbe, imádok izgulni és szorongatni ami a kezem ügyébe kerül, imádom elhinni legalább néhány órára, hogy a jók győznek és soha nem unalmas az életük. :)

 

film ylla mesél

2008\11\08

bakihalom

Ezeket még csütörtökön követtem el:

macska - macka

visszavonása - visszafonása

fizioterápiás - vizioterápiás

tér - tré

Máshol járt az eszem. Mindig szoktam kacagni rajta, hogy miféle marhaságokat írok. Pénteken aztán a pincébe is le kellett menni, ott találtam a cég második legviccesebb kiírását:

AJTOT SZIGORUAN BECSUKNI!

Alkoholos filctollal rótta valaki az ajtó belső felére. Elképzeltem amint a távozók SZIGORU arccal csukják a pinceajtót. :) Sajnos nem volt nálam a telefonom, ezt nem tudtam megörökíteni. Amiről viszont van képem, az a tavalyi figyelmeztetés. Nálam ez viszi a pálmát:

 

vidám

2008\11\08

izé

Már sokszor eszembe jutott, hogy jó volna egy gondolatdiktafon. Benne a fejemben. És ha bekapcsolnám, (a fejemben) rögzítené a gondolataimat. És akkor nem kellene vesződni a gépeléssel, fogalmazással. Kicsit javítani esetleg, aztán kész. Mert mire elkezdem leírni, százszor is meggondolom, hogy tényleg leírjam-e a szavakat.

Na tessék. Eltelik néhány óra, lezajlik pár beszélgetés és máris ott tartok, hogy örülök a le nem írt soroknak. :)

A héten megérkeztek a jegyeink. Így már majdnem biztos, hogy megyünk Chicane koncertre. Nagyon várom. Nagyon. Izgatottan és félve. Milyen lesz majd éppen Londonba együtt menni? Örülök neki, hogy Nm is velünk jön. Ő minden ilyen közös koncertút után úgy érzi, hogy megváltozott az élet. Némiképp igaza is van. Történik ilyenkor valami. Minden egyes alkalommal egyre jobban összefűz a közös hallgatás, az evések, a zene. Főleg a zene. Külön éljük át és mégis egyesít. Szeretet van. :)

zene mindenféléről

süti beállítások módosítása