marha

Ma van a nagy nap. Az első igazi steakgyártó nap. Aztán persze lehet, hogy egyben az utolsó alkalom is lesz. A hús vasárnap óta pihen a hűtőben. Hátszín. A márványozottságáról nem tudok nyilatkozni, egyben van még ugyanis. Így mindenesetre jól néz ki, szerintem finom lesz. Ha mégsem, akkor sűrű homályba vész a történet. Ha meg rosszul sikerül, lehet még ezt a bejegyzést is törlöm. Talán hiba, de nem tartok tőle, hogy ehetetlenre sikerül, eddig mindig nagyon finom lett amit a próbák során sütöttem. Mi egyébként csak amolyan félínyencek vagyunk. Pácolás nélkül, sütés előtt sózva, borsozva, vajjal szeretjük, de nem jöhet szóba más, mint a jól átsütött változat. Én ugyan kipróbálnám a többit is, de egyelőre nem merem itthon. Ha jól belegondolok, a steak hasonlóan bizalmi dolog, mint például a fogorvos. Jól kell választni. Mindent.